Kategórie
 
 
 
 
 

Sviatočné hodovanie

Vydavateľ:Burda International
16,10 € Vaša cena: 14,50 €
Produkt bol pridaný do Wishlistu.
Tento produkt sa už nachádza vo Wishliste!
Informácie o titule:
Počet stránPočet strán:164
VäzbaVäzba:pevná
Rozmery - šírkaRozmery:210
Rozmery - výškaRozmery:240
JazykJazyk:slovenský
ISBNISBN:978-80-87575-28-4
Voliteľný stavVoliteľný stav:Titul je vypredaný
Rok vydaniaRok vydania:2014

Popis titulu

Od polievky po dezert. Prinášame vám novú kuchársku knihu z edície Apetit v slovenskom jazyku...V štyroch tematicky rozdelených kapitolách vám ponúkame 103 receptov na dokonale vyladené menu, zložené z niekoľkých chodov a pre každú príležitosť- klasiku na nedeľu, na Veľkonočné sviatky, Vianočné sviatky, svadbu, Nový rok i menu, ktoré zvládnete uvariť aj na chalupe, či poriadnu hostinu pod holým nebom. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minút, ďalšie nové a svieže, iné opulentné... Recepty si tu vyberú všetci - začiatočníci i pokročilí, milovníci českej i svetovej kuchyne a pamätáme i na vegetariánov.

 Kuchárska kniha je rozdelená do 4 väčších kapitol:

-Rodinný obed- klasika s pečeným kuraťom, menu podľa šéfkuchára.

-Sviatky- Vianoce, Veľká noc, Nový rok

-S priateľmi pri stole- Valentín, Silvester, dámska jazda, BBQ

-Letom svetom- menu inšpirované zahraničím, talianske menu, francúzske, mexické, americké, vďakyvzdanie, špaielsky tapas, oslava čínskeho nového roka...

Všetky recepty sú starostlivo vybrané redaktorkami Apetitu a doplnené tipmi a trikmi známych šéfkuchárov. A všetky stoja za vyskúšanie! 

 

Komentáre

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia