Sviatočné hodovanie
Popis titulu
Od polievky po dezert. Prinášame vám novú kuchársku knihu z edície Apetit v slovenskom jazyku...V štyroch tematicky rozdelených kapitolách vám ponúkame 103 receptov na dokonale vyladené menu, zložené z niekoľkých chodov a pre každú príležitosť- klasiku na nedeľu, na Veľkonočné sviatky, Vianočné sviatky, svadbu, Nový rok i menu, ktoré zvládnete uvariť aj na chalupe, či poriadnu hostinu pod holým nebom. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minút, ďalšie nové a svieže, iné opulentné... Recepty si tu vyberú všetci - začiatočníci i pokročilí, milovníci českej i svetovej kuchyne a pamätáme i na vegetariánov.
Kuchárska kniha je rozdelená do 4 väčších kapitol:
-Rodinný obed- klasika s pečeným kuraťom, menu podľa šéfkuchára.
-Sviatky- Vianoce, Veľká noc, Nový rok
-S priateľmi pri stole- Valentín, Silvester, dámska jazda, BBQ
-Letom svetom- menu inšpirované zahraničím, talianske menu, francúzske, mexické, americké, vďakyvzdanie, špaielsky tapas, oslava čínskeho nového roka...
Všetky recepty sú starostlivo vybrané redaktorkami Apetitu a doplnené tipmi a trikmi známych šéfkuchárov. A všetky stoja za vyskúšanie!